C-BRIGHT: STERK IN GEPERSONALISEERDE VEILIGHEIDSKLEDING,
BEDRIJFSKLEDING EN VISIBILITEIT

ALTIJD OP MAAT

C-Bright biedt jouw bedrijf duurzame maatoplossingen waarmee je je zichtbaarheid, bedrijvigheid en veiligheid nog meer professionaliseert en je herkenbaar profileert. Dat doen we door uitgebreid tijd te maken: we luisteren naar je verhaal en leven ons helemaal in de werkomgeving en de werkomstandigheden van je medewerkers in.

We denken met je mee, bekijken het totaalplaatje en geven je proactief advies dat helemaal aangepast is aan je situatie en behoeften. Zo vinden we altijd de beste oplossing voor je veiligheidskleding, bedrijfskleding, beschermingsmiddelen, gadgets en visibiliteit.

PROFESSIONALITEIT VERSTERKEN

Kwaliteit staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. Je vindt bij ons alleen producten die wij zelf ook zouden kopen. Al onze veiligheidskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding en gadgets zijn duurzaam, ecologisch vervaardigd, kwaliteitsvol en als fair wear gelabeld.

Bovendien streven we naar totaaloplossingen waarbij elke pijler van ons concept je professionaliteit versterkt. Dankzij die aanpak straal je vertrouwen en herkenbaarheid uit naar al je stakeholders.

Duurzaam
99%
Ecologisch
99%
Kwaliteitsvol
99%
Fair Wear
90%

DRIE EXPERTISEDOMEINEN

SIGN, WORK EN SAFE VORMEN DE DRIE PIJLERS IN ONS AANBOD

Met Sign vergroten we de zichtbaarheid en herkenbaarheid van je bedrijf. Een nieuwe huisstijl? Professionele print- en beletteringoplossingen? Of duurzame gadgets? Dankzij Sign wordt je profilering heel zichtbaar!

Met Work gaan we op basis van je werkomgeving en bedrijfsgewoontes op zoek naar de meest comfortabele (gepersonaliseerde) bedrijfskleding en werkschoenen. We vertrekken altijd vanuit jouw concrete situatie en behoeftes. Zo ben je zeker van de beste oplossing.

Met Safe gaan we nog een stapje verder: we bieden je een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen aan. Zo werken jij en je medewerkers niet alleen comfortabel, maar ook veilig. De kans op arbeidsongevallen daalt.

ONZE MISSIE

C-Bright is dé partner voor kmo’s en grote bedrijven die zich professioneel en herkenbaar willen profileren. We streven ernaar om je met de optimale combinatie van oerdegelijke kwaliteit en de perfecte uitstraling vertrouwen en herkenbaarheid te laten genereren bij je klanten, opdrachtgevers, leveranciers en prospects.

Met onze pijler Sign zorgen we voor totaaloplossingen op het vlak van logo, huisstijl, signalisatie, belettering en (fair wear) gadgets die je profilering veel zichtbaarder maken. Met Work analyseren we je werkomgeving en bedrijfsgewoontes en vertalen we die naar de beste keuze voor je bedrijfskledij en werkschoenen. En met Safe gaan we nog een stapje verder: we geven je advies over gespecialiseerde producten die jou en je medewerkers veilig laten werken, en dus het risico op arbeidsongevallen verminderen.

ONZE VISIE

Voor elk bedrijf is het ontzettend belangrijk om eruit te springen en naamsbekendheid te genereren. Bij C-Bright willen we je bedrijf naar een hogere dimensie van profilering tillen door je totaaloplossingen te bieden. Zo ondersteunen en optimaliseren we je professionele zichtbaarheid, bedrijvigheid en veiligheid. Binnen én buiten je bedrijf.

Door je bedrijfsprofilering enerzijds te vertalen in de uitstraling van je merk en anderzijds in de bedrijfskleding en veilige werkomgeving van je medewerkers, versterk je je geloofwaardigheid voor klanten en prospects. Maar ook je medewerkers zullen gelukkiger zijn door een groter gevoel van samenhorigheid en veiligheid. En zo verhoogt hun betrokkenheid met het bedrijf.

Kortom: we zetten bij C-Bright je bedrijfsuitstraling graag in de kijker en creëren zowel intern als extern waardevolle ambassadeurs die je merk op een positieve manier kunnen beleven.

Meer weten over de aanpak en filosofie van C-Bright?

Of heb je interesse om bedrijfs- of veiligheidskleding te kopen?

Neem dan gerust contact met ons op