DUURZAME BOODSCHAPPEN EN RECLAME OP AUTO’S, UITSTALRAMEN EN PANELEN

Een promotie in het groot aankondigen op je etalageraam? Je logo levensgroot zien prijken op je kantoormuur? Of je volledig uitgewerkte reclamecampagne op spandoeken laten zetten? Het kan allemaal dankzij de expertise in drukwerk, belettering en printing van C-Bright!

HOOGWAARDIG DRUKWERK

Wil je je boodschap op papier laten drukken? Dan is C-Bright jouw partner. We zorgen voor het ontwerp en de druk van je brochures, uitnodigingen, naamkaartjes, flyers, omslagen en zoveel meer. Altijd op tijd en honderd procent correct.

PIEKFIJNE BELETTERING

Iets aankondigen met tekst? Dat doe je met onze piekfijne belettering. Auto’s, panelen, muren, uitstalramen … ze kunnen allemaal van letters voorzien worden. Het verschil tussen belettering en printing? Belettering is altijd in één kleur en de letters worden een voor een uit de folie gesneden.

DIGITALE FULL COLOUR PRINTING

Digitale full colour printing biedt je de ideale oplossing als je in beelden wilt communiceren. Een digitale print bestaat uit een folie die we integraal op je gewenste oppervlak aanbrengen. Dankzij de hoogwaardige printkwaliteit zijn de foto’s en logo’s haarscherp. Je beelden komen dus helemaal tot hun recht op je spandoeken, auto’s, panelen en muren.

WAAROM KIEZEN VOOR C-BRIGHT?

C-Bright biedt jouw bedrijf duurzame maatoplossingen waarmee je je zichtbaarheid, bedrijvigheid en veiligheid nog meer professionaliseert en je herkenbaar profileert. Dat doen we door uitgebreid tijd te maken: we luisteren naar je verhaal en leven ons helemaal in de werkomgeving en de werkomstandigheden van je medewerkers in.

We denken met je mee, bekijken het totaalplaatje en geven je proactief advies dat helemaal aangepast is aan je situatie en behoeften. Zo vinden we altijd de beste oplossing voor je veiligheidskleding, bedrijfskleding, beschermingsmiddelen, gadgets en visibiliteit.

DUURZAAM
99%
EXPERTISE
99%
KWALITEITSVOL
99%
FAIR WEAR
90%

Garage Bogemans

“Wij zullen in de toekomst zeker nog met C-Bright samenwerken. Hun aanbod is heel uitgebreid en beperkt zich niet tot werkkleding. Ze kunnen ook je partner zijn voor promotiemateriaal of relatiegeschenken. Zo hebben we onze nieuwe hoesjes om boorddocumenten in op te bergen bij hen besteld. Die hoesjes waren perfect uitgevoerd maatwerk. Het is heel handig om voor al je behoeftes bij dezelfde partner terecht te kunnen.”

Lees hier de volledige testimonial

Axelle Van Lint

C-Bright
5
2017-10-17T14:08:21+00:00

Axelle Van Lint

“Wij zullen in de toekomst zeker nog met C-Bright samenwerken. Hun aanbod is heel uitgebreid en beperkt zich niet tot werkkleding. Ze kunnen ook je partner zijn voor promotiemateriaal of relatiegeschenken. Zo hebben we onze nieuwe hoesjes om boorddocumenten in op te bergen bij hen besteld. Die hoesjes waren perfect uitgevoerd maatwerk. Het is heel handig om voor al je behoeftes bij dezelfde partner terecht te kunnen.” Lees hier de volledige testimonial

Endo Projects

“C-Bright is een familiaal bedrijf met een vlakke structuur. En dat is een voordeel. Iedereen weet wie je bent en je krijgt snel een antwoord op je vragen. Zo kun je efficiënt handelen. Het is een laagdrempelige onderneming waar heel professioneel gewerkt wordt. Een sterke combinatie. Bovendien leveren ze kwaliteit voor een competitieve prijs. De uitgebreide service krijg je daarbovenop. Ik ben dus zeer tevreden over onze samenwerking en kan C-Bright aan iedereen aanbevelen.”

Lees hier de volledige testimonial.

Cédric Daems

C-Bright
5
2017-11-13T08:08:03+00:00

Cédric Daems

“C-Bright is een familiaal bedrijf met een vlakke structuur. En dat is een voordeel. Iedereen weet wie je bent en je krijgt snel een antwoord op je vragen. Zo kun je efficiënt handelen. Het is een laagdrempelige onderneming waar heel professioneel gewerkt wordt. Een sterke combinatie. Bovendien leveren ze kwaliteit voor een competitieve prijs. De uitgebreide service krijg je daarbovenop. Ik ben dus zeer tevreden over onze samenwerking en kan C-Bright aan iedereen aanbevelen.” Lees hier de volledige testimonial.

CTC Moyson

“De grote meerwaarde van C-Bright? Dat is hun ervaring en expertise. Ze kennen hun vak en voelen heel goed aan wat je precies nodig hebt. Ze beseffen wat een job inhoudt en kunnen zich helemaal in je leefwereld inleven. Ze hebben mij veel advies gegeven en mij bijgestaan in mijn zoektocht naar de juiste kleding en schoenen. Ik ben dan ook heel tevreden over hun dienstverlening en producten. Wie professioneel advies en duurzame werkkleding en werkschoenen van topkwaliteit zoekt, kan ik C-Bright zeker aanbevelen.”

Lees hier de volledige testimonial.

Marc Moyson

C-Bright
5
2017-09-13T13:56:25+00:00

Marc Moyson

“De grote meerwaarde van C-Bright? Dat is hun ervaring en expertise. Ze kennen hun vak en voelen heel goed aan wat je precies nodig hebt. Ze beseffen wat een job inhoudt en kunnen zich helemaal in je leefwereld inleven. Ze hebben mij veel advies gegeven en mij bijgestaan in mijn zoektocht naar de juiste kleding en schoenen. Ik ben dan ook heel tevreden over hun dienstverlening en producten. Wie professioneel advies en duurzame werkkleding en werkschoenen van topkwaliteit zoekt, kan ik C-Bright zeker aanbevelen.” Lees hier de volledige testimonial.

Louis Culot Keukenwerkbladen

"Wij werken al heel lang samen met C-Bright. Ik ken Johan nog uit zijn vorige professionele leven en weet dus dat hij staat voor kwaliteit. C-Bright is onze partner voor belettering en print, werkkleding, werkhandschoenen, vlaggen en kleine gadgets. Ze hebben een heel groot aanbod aan werk- en veiligheidskleding in verschillende prijsklassen. Ik vind dus altijd de oplossing op maat van mijn behoeftes en budget."

Lees hier de volledige testimonial.

Tim Culot

C-Bright
5
2017-09-13T14:07:13+00:00

Tim Culot

"Wij werken al heel lang samen met C-Bright. Ik ken Johan nog uit zijn vorige professionele leven en weet dus dat hij staat voor kwaliteit. C-Bright is onze partner voor belettering en print, werkkleding, werkhandschoenen, vlaggen en kleine gadgets. Ze hebben een heel groot aanbod aan werk- en veiligheidskleding in verschillende prijsklassen. Ik vind dus altijd de oplossing op maat van mijn behoeftes en budget." Lees hier de volledige testimonial.

Hadep NV

Het is heel handig dat C-Bright een totaalpartner is. Dankzij hun uitgebreide assortiment hoef je niet met meerdere partners samen te werken.”

Lees hier de volledige testimonial.
C-Bright
5
2020-10-06T07:49:17+00:00
Logo Hadep
“Het is heel handig dat C-Bright een totaalpartner is. Dankzij hun uitgebreide assortiment hoef je niet met meerdere partners samen te werken.” Lees hier de volledige testimonial.

Apok NV

“We hebben de kwaliteit van de kleding eerst getest. En die was erg goed! Samen met de uitstekende persoonlijke service, het maatwerk en de grote productkennis viel onze keuze daarom op C-Bright.”

Lees hier de volledige testimonial.
C-Bright
5
2020-10-06T07:50:17+00:00
Logo Apok
“We hebben de kwaliteit van de kleding eerst getest. En die was erg goed! Samen met de uitstekende persoonlijke service, het maatwerk en de grote productkennis viel onze keuze daarom op C-Bright.” Lees hier de volledige testimonial.

Keukens De Wolf

Mijn eerste samenwerking met C-Bright is uiterst vlot verlopen. Ik stelde vooral hun persoonlijke aanpak op prijs. Johan denkt met je mee en begeleidt je naar de bedrijfskleding die helemaal aan je behoeften aangepast is.”

Lees hier de volledige testimonial.
C-Bright
5
2020-10-06T07:52:09+00:00
Logo keukens De Wolf
“Mijn eerste samenwerking met C-Bright is uiterst vlot verlopen. Ik stelde vooral hun persoonlijke aanpak op prijs. Johan denkt met je mee en begeleidt je naar de bedrijfskleding die helemaal aan je behoeften aangepast is.” Lees hier de volledige testimonial.

Licht coaching

“Ik werk graag met C-Bright samen, omdat ze je met raad en daad bijstaan én heel open communiceren. Ze zijn van hun woord en respecteren altijd de afgesproken timing.”

Lees hier de volledige testimonial.
C-Bright
5
2020-10-06T07:53:26+00:00
logo licht coaching
“Ik werk graag met C-Bright samen, omdat ze je met raad en daad bijstaan én heel open communiceren. Ze zijn van hun woord en respecteren altijd de afgesproken timing.” Lees hier de volledige testimonial.

Tekstueel

“Ik werk graag samen met C-Bright omdat ze heel goed zijn in wat ze doen en je ontzorgen. Je hoeft maar één keer te zeggen wat je nodig hebt om te krijgen wat je wilt. Ik stel het vooral op prijs dat ze niet louter uitvoeren wat je zegt. Ze denken mee en creëren zo toegevoegde waarde. Onze creatieve relatiegeschenken zijn daar een mooi voorbeeld van.”

Lees hier de volledige testimonial.

Sara Reymen

C-Bright
5
2018-09-04T14:13:15+00:00

Sara Reymen

“Ik werk graag samen met C-Bright omdat ze heel goed zijn in wat ze doen en je ontzorgen. Je hoeft maar één keer te zeggen wat je nodig hebt om te krijgen wat je wilt. Ik stel het vooral op prijs dat ze niet louter uitvoeren wat je zegt. Ze denken mee en creëren zo toegevoegde waarde. Onze creatieve relatiegeschenken zijn daar een mooi voorbeeld van.” Lees hier de volledige testimonial.

Dierenartsencentrum Anthemis

“Ik kan een samenwerking met C-Bright aan iedereen aanbevelen. Ze reiken goede ideeën aan, denken mee, zorgen voor een vlotte levering, en hun producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben dan ook een tevreden klant en kan alleen maar positief zijn over onze samenwerking!”

Lees hier de volledige testimonial.

Pieter Vanacker

C-Bright
5
2018-09-10T11:34:38+00:00

Pieter Vanacker

“Ik kan een samenwerking met C-Bright aan iedereen aanbevelen. Ze reiken goede ideeën aan, denken mee, zorgen voor een vlotte levering, en hun producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben dan ook een tevreden klant en kan alleen maar positief zijn over onze samenwerking!” Lees hier de volledige testimonial.

OpmerKelijk

“C-Bright heeft een collectie die je niet overal vindt. Ze hebben een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle producten en slagen er altijd in om onze ideeën te verwezenlijken. Johan en Tiny zijn zeer gedreven en enthousiast. Je merkt aan alles dat ze echt aan je vraag of behoefte willen voldoen.”

Lees hier de volledige testimonial.

Katlijn Voordeckers

C-Bright
5
2018-09-12T13:00:01+00:00

Katlijn Voordeckers

“C-Bright heeft een collectie die je niet overal vindt. Ze hebben een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle producten en slagen er altijd in om onze ideeën te verwezenlijken. Johan en Tiny zijn zeer gedreven en enthousiast. Je merkt aan alles dat ze echt aan je vraag of behoefte willen voldoen.” Lees hier de volledige testimonial.

Elektro Beukelaers

“De mensen van C-Bright onderscheiden zich door hun vermogen om mee te denken. Als je hen vertelt wat je nodig hebt en wenst, dan krijg je uitgebreid advies op maat. Ze vinden het erg belangrijk om je het product te leveren dat helemaal voldoet aan je behoeften. En als ze dat niet in hun aanbod hebben, gaan ze op zoek tot ze de ideale oplossing hebben.”

Lees hier de volledige testimonial.

Ronny Beukelaers

C-Bright
5
2018-05-09T07:11:11+00:00

Ronny Beukelaers

“De mensen van C-Bright onderscheiden zich door hun vermogen om mee te denken. Als je hen vertelt wat je nodig hebt en wenst, dan krijg je uitgebreid advies op maat. Ze vinden het erg belangrijk om je het product te leveren dat helemaal voldoet aan je behoeften. En als ze dat niet in hun aanbod hebben, gaan ze op zoek tot ze de ideale oplossing hebben.” Lees hier de volledige testimonial.
5
12
C-Bright