DUURZAME BOODSCHAPPEN EN RECLAME OP AUTO’S, UITSTALRAMEN EN PANELEN

Een promotie in het groot aankondigen op je etalageraam? Je logo levensgroot zien prijken op je kantoormuur? Of je volledig uitgewerkte reclamecampagne op spandoeken laten zetten? Het kan allemaal dankzij de expertise in drukwerk, belettering en printing van C-Bright!

HOOGWAARDIG DRUKWERK

Wil je je boodschap op papier laten drukken? Dan is C-Bright jouw partner. We zorgen voor het ontwerp en de druk van je brochures, uitnodigingen, naamkaartjes, flyers, omslagen en zoveel meer. Altijd op tijd en honderd procent correct.

PIEKFIJNE BELETTERING

Iets aankondigen met tekst? Dat doe je met onze piekfijne belettering. Auto’s, panelen, muren, uitstalramen … ze kunnen allemaal van letters voorzien worden. Het verschil tussen belettering en printing? Belettering is altijd in één kleur en de letters worden een voor een uit de folie gesneden.

DIGITALE FULL COLOUR PRINTING

Digitale full colour printing biedt je de ideale oplossing als je in beelden wilt communiceren. Een digitale print bestaat uit een folie die we integraal op je gewenste oppervlak aanbrengen. Dankzij de hoogwaardige printkwaliteit zijn de foto’s en logo’s haarscherp. Je beelden komen dus helemaal tot hun recht op je spandoeken, auto’s, panelen en muren.

WAAROM KIEZEN VOOR C-BRIGHT?

C-Bright biedt jouw bedrijf duurzame maatoplossingen waarmee je je zichtbaarheid, bedrijvigheid en veiligheid nog meer professionaliseert en je herkenbaar profileert. Dat doen we door uitgebreid tijd te maken: we luisteren naar je verhaal en leven ons helemaal in de werkomgeving en de werkomstandigheden van je medewerkers in.

We denken met je mee, bekijken het totaalplaatje en geven je proactief advies dat helemaal aangepast is aan je situatie en behoeften. Zo vinden we altijd de beste oplossing voor je veiligheidskleding, bedrijfskleding, beschermingsmiddelen, gadgets en visibiliteit.

DUURZAAM
99%
EXPERTISE
99%
KWALITEITSVOL
99%
FAIR WEAR
90%

Interesse om reclame op je auto of uitstalraam te laten plaatsen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Ik ga akkoord met het privacybeleid