ONZE GADGETS: VEEL MEER DAN PROMOTIEMATERIAAL

Ben je op zoek naar een leuk en praktisch cadeau om mee te geven aan je klanten na hun bezoek aan je opendeurdag? Wil je met een toffe kleinigheid je medewerkers bedanken voor hun harde werk en inzet? Of wil je met handig promomateriaal meer visibiliteit aan je bedrijf geven? Dan zijn de gadgets van C-Bright precies wat jij nodig hebt!

VOOR ELK BUDGET, VOOR ELKE GELEGENHEID

C-Bright biedt je een groot assortiment aan kleine en grote gadgets die ideaal zijn als relatiegeschenk of promomateriaal. Je kunt bij ons terecht voor klassiekers zoals gepersonaliseerde balpennen, boodschappentassen, snoepjes, rolmeters of meetlatten. Mag of moet het iets meer zijn? Ook dan zijn wij graag je partner. Want C-Bright is gespecialiseerd in gadgets met net dat tikkeltje extra.

BLIJVENDE INDRUK

Naast de klassiekers heeft C-Bright ook duurzame gadgets die het niveau van promomateriaal ruim overschrijden. Een car adapter van 17 volt, een isoleerfles van 5 centiliter of bluetoothspeakers voor in de douche met jouw logo of bedrijfsinformatie erop. Het zijn maar enkele voorbeelden van onze high-end gadgets waarmee je je klanten een blijvende herinnering aan je bedrijf of evenement schenkt. Zo laat je een blijvende indruk na en blijf je top of mind.

FAIR WEAR

Al onze gadgets zijn fair wear. Dat betekent dat ze op een eerlijke en ecologische manier en in goede arbeidsomstandigheden geproduceerd zijn. Daar hechten we bij C-Bright heel veel belang aan.

 

Ontdek hier ons aanbod

WAAROM KIEZEN VOOR C-BRIGHT?

C-Bright biedt jouw bedrijf duurzame maatoplossingen waarmee je je zichtbaarheid, bedrijvigheid en veiligheid nog meer professionaliseert en je herkenbaar profileert. Dat doen we door uitgebreid tijd te maken: we luisteren naar je verhaal en leven ons helemaal in de werkomgeving en de werkomstandigheden van je medewerkers in.

We denken met je mee, bekijken het totaalplaatje en geven je proactief advies dat helemaal aangepast is aan je situatie en behoeften. Zo vinden we altijd de beste oplossing voor je veiligheidskleding, bedrijfskleding, beschermingsmiddelen, gadgets en visibiliteit.

DUURZAAM
99%
EXPERTISE
99%
KWALITEITSVOL
99%
FAIR WEAR
90%

Op zoek naar leuk promotiemateriaal, toffe relatiegeschenken of kwaliteitsvolle gadgets?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.


Ik ga akkoord met het privacybeleid