VEILIGHEIDSSCHOENEN KOPEN MET PROFESSIONEEL ADVIES

In een industriële omgeving of in een fabriek zijn voeten kwetsbare lichaamsdelen. Daarom is het heel belangrijk dat jij en je medewerkers veiligheidsschoenen dragen die volledig afgestemd zijn op de job en de werkomgeving. Want een ongeval is heel snel gebeurd.

UITGEBREID GAMMA VEILIGHEIDSSCHOENEN

Klop je voor veiligheidsschoenen bij C-Bright aan? Dan bekijken onze ervaren experten samen met jou wat je behoeften zijn. Moet je veel wandelen? Werk je binnen of buiten? Moet je vaak op je knieën zitten?

Een goede en comfortabele veiligheidsschoen is maatwerk. Daarom analyseren we precies de situatie en hebben we aandacht voor de risico’s. Zo vinden we samen in ons uitgebreide gamma altijd de ideale veiligheidsschoen voor jou en je medewerkers.

WAAROM KIEZEN VOOR C-BRIGHT?

C-Bright biedt jouw bedrijf duurzame maatoplossingen waarmee je je zichtbaarheid, bedrijvigheid en veiligheid nog meer professionaliseert en je herkenbaar profileert. Dat doen we door uitgebreid tijd te maken: we luisteren naar je verhaal en leven ons helemaal in de werkomgeving en de werkomstandigheden van je medewerkers in.

We denken met je mee, bekijken het totaalplaatje en geven je proactief advies dat helemaal aangepast is aan je situatie en behoeften. Zo vinden we altijd de beste oplossing voor je veiligheidskleding, bedrijfskleding, beschermingsmiddelen, gadgets en visibiliteit.

DUURZAAM
99%
EXPERTISE
99%
KWALITEITSVOL
99%
FAIR WEAR
90%

Wil je graag de laatste nieuwtjes ontvangen over veiligheidsschoenen en- kleding?

Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.


Ik ga akkoord met het privacybeleid