VEILIGHEIDSKLEDING DIE OPVALT EN COMFORTABEL ZIT

Jou en je medewerkers veilig en comfortabel laten werken. Dat is het streefdoel van C-Bright. En dat realiseren we door de individuele omstandigheden waarin jij en je medewerkers werken heel goed te analyseren en de risico’s in kaart te brengen. Is onze analyse klaar? Dan krijg je van ons professioneel advies over de juiste veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Op maat van elke individuele situatie. Het resultaat? Je creëert een zo veilig mogelijke werkomgeving, maakt je medewerkers bewust en verkleint zo de kans op arbeidsongevallen.

ZICHTBAARHEID BOVEN ALLES

C-Bright laat je medewerkers opvallend werken. We rusten hun werkkleding uit met fluorescerende strips of voorzien reflectoren die hun zichtbaarheid vergroten. Wil je hun veiligheidskleding personaliseren met je logo of bedrijfsslogan? Dan zorgen wij met onze expertise in zeefdrukken, transferdrukken en borduren voor een gedetailleerde en duurzame oplossing.

WAAROM KIEZEN VOOR C-BRIGHT?

C-Bright biedt jouw bedrijf duurzame maatoplossingen waarmee je je zichtbaarheid, bedrijvigheid en veiligheid nog meer professionaliseert en je herkenbaar profileert. Dat doen we door uitgebreid tijd te maken: we luisteren naar je verhaal en leven ons helemaal in de werkomgeving en de werkomstandigheden van je medewerkers in.

We denken met je mee, bekijken het totaalplaatje en geven je proactief advies dat helemaal aangepast is aan je situatie en behoeften. Zo vinden we altijd de beste oplossing voor je veiligheidskleding, bedrijfskleding, beschermingsmiddelen, gadgets en visibiliteit.

DUURZAAM
99%
EXPERTISE
99%
KWALITEITSVOL
99%
FAIR WEAR
90%

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod aan hoogwaardige veiligheidskleding?

Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.


Ik ga akkoord met het privacybeleid