Feestelijke relatiegeschenken

Originele relatiegeschenken voor eindejaar? 8 trends

Het wordt alweer vroeger donker buiten en ook de temperatuur daalt stilletjes aan. Voor je het weet is de winter weer in het land, worden er kerstbomen van de zolder gehaald én worden er weer kerstfeestjes op kantoor georganiseerd. Ben jij er al uit waarmee je dit eindejaar je personeel of klanten zal verrassen? In deze blog bezorg ik je graag een dosis inspiratie en vertel ik je alles over de huidige trends in originele relatiegeschenken voor de komende eindejaarsperiode.

Originele relatiegeschenken met persoonlijke toets

Hoewel ons leven door COVID-19 een langere tijd stil heeft gelegen, is de markt natuurlijk wel blijven evolueren. Dit merken we ook in de kerst- en eindejaartrends wat betreft relatiegeschenken. Ondertussen mocht ons team alweer deelnemen aan enkele beurzen en zien we stelselmatig dezelfde vragen van onze klanten binnenkomen.

Er blijft veel vraag naar meest klassieke relatiegeschenken zoals een muts, sjaal, handschoenen,… klassiek inderdaad, maar jaar na jaar een schot in de roos. Naast de meer voorspelbare relatiegeschenken zijn er echter nog een aantal andere interessante trends indien je graag opteert voor meer originele relatiegeschenken voor je personeel of klanten.

Duurzame relatiegeschenken

De voorbije jaren was het vooral belangrijk om een leuk gadget cadeau te kunnen doen. Dit is vandaag natuurlijk nog steeds het geval, al wordt dit criteria aangevuld met de vraag naar producten die bijkomend ook duurzaam en ecologisch zijn. Meer en meer bedrijven willen een relatiegeschenk geven dat bruikbaar en mooi blijft en dat daardoor ook duurzaam is. Zo kan je opteren voor een product dat wegwerpmateriaal vervangt. Je kan echter nog een stapje verder gaan en kiezen voor een relatiegeschenk van gerecycleerd materiaal. De toptrends in duurzame relatiegeschenken? Dat zijn steevast de rugzakken en koeltassen. Goodbye plastiek zakjes. ?

Relatiegeschenk-C-Bright-Rugzak

Zero waste relatiegeschenken

Gaat een duurzaam relatiegeschenk niet ver genoeg voor jou? Dan kan je er voor kiezen om een zero waste product cadeau te doen dit eindejaar. Zeg maar vaarwel tegen de wegwerpmaatschappij met z’n wegwerpbestek, plastic rietjes, drinkbekers, … Deze producten worden één voor één verbannen en er komen ‘hogere’ taksen op. Bij C-Bright verwelkomen we graag zero waste producten zoals herbruikbaar bestek, herbruikbare rietjes en on-the-go bekers. Maar ook de brooddozen en saladekommen worden steeds populairder. Tegenwoordig zijn er tal van mooie mogelijkheden in originele relatiegeschenken om te gebruiken in de keuken.

Relatiegeschenk voor het thuiskantoor

Iedereen mag ondertussen stelselmatig terug op kantoor gaan werken maar we merken dat thuiswerken bij velen toch nog steeds populair blijft. Vaak werken medewerkers nog steeds parttime vanuit hun home-office.  We merken dan ook dat er meer vraag is naar leuke gadgets of tools om het leven op het thuiskantoor net iets aangenamer te maken.

Hiervoor hebben wij bij C-Bright uiteraard superleuke gadgets. Denk bijvoorbeeld aan een ‘tapler’; een nietjesmachine gecombineerd met een plakbandhouder die erg handig in gebruik is op kantoor én in het home-office van je medewerkers. Personaliseer je gadget met je bedrijfslogo of een leuke boodschap en je hebt meteen een functioneel én origineel relatiegeschenk.

Organiseer een game night thuis of op kantoor

De feestdagen zijn voor velen synoniem voor gezellige familiemomenten waarbij er steevast enkele bordspellen aan te pas komen. Ook op kerstfeestjes op kantoor worden er steeds vaker leuke activiteiten en spelletjes voorzien. Dankzij de cocooning van het laatste jaar merken we dan ook dat de vraag naar bordspellen of leuke interactieve spelletje over het algemeen erg gestegen is.

Stel je eens deze game night voor dit eindejaar:

Start de avond met een bijzonder en kindvriendelijk spelletje zoals het opblaasbaar rendierspel waarbij één speler het rendiergewei op zijn hoofd zet en de andere spelers ringen rond het gewei moeten werpen. Gegarandeerd plezier!

Daarna organiseer je een rondje Criss Crass Cross waarbij de spelers 3 dezelfde iconen op 1 rij moeten proberen te krijgen om te winnen.

En als de kindjes naar dromenland zijn, is het tijd voor een wedstrijdje Prosecco Pong. Zo heeft elke generatie een leuk spel kunnen spelen ?

Bovendien kan je de spellen ook steeds combineren met een ander geschenk zoals een fles prosecco in een mooie op maat gemaakt, gepersonaliseerd doosje.

Sfeervolle relatiegeschenken

Een mooie welriekende kaars, gepersonaliseerde theelichtjes of decoratie voor de kersttafel, het zijn allemaal producten om als bedrijf top of mind te blijven te bij je klanten én personeel tijdens de gezelligste periode van het jaar.

De decoratie-artikelen waar we steeds meer vraag naar krijgen, zijn kaarsen, naamtags of strooidecoratie voor op tafel. Allemaal herbruikbaar en op deze manier dus ook lekker duurzaam.

Relatiegeschenk-C-Bright-Kerst

 Feestelijke relatiegeschenken

Van een lekker flesje wijn in een gepersonaliseerde houten kist tot en met party poppers om het feestje pas echt goed op gang te trekken. Na de apero een leuk muziekje op en je kan zelfs een heuse karaoke avond houden met je eigen karaokemachine. Als dat geen origineel relatiegeschenk is?!

Feestelijke relatiegeschenken

Originele pakketformules

De laatste jaren merken we ook een opmars in pakketten op.  En dit zowel bij de voedingspakketten als pakketten met gadgets. Wat bedoelen wij met gadgetpakketten? Een samenstelling van de bovengenoemde artikelen zoals gezelschapsspellen, kaarsen, gepersonaliseerde kerstmokken en party poppers. Kortom jouw favoriete partyset op maat en volgens de behoefte van jou en je bedrijf.

Personaliseer je originele relatiegeschenken

Originaliteit zit niet enkel in het cadeau maar ook in de persoonlijke boodschap die je meegeeft met het geschenk. Een leuk gadget in combinatie met een gepersonaliseerde verpakking, een leuk kaartje of zelfs een artikel op voornaam geeft toch net dat tikkeltje meer appreciatie aan je medewerker of klant. Denk dus ook goed na hoe jij aan iets leuks nog een meer persoonlijke touche kan geven.

Voldoende inspiratie opgedaan? Of ben je er nog niet helemaal uit welk origineel relatiegeschenk het dit jaar wordt?

Contacteer ons team voor een één-op-één brainstorm. We staan graag voor je klaar!