SIGNALISATIE OP MAAT VAN BEDRIJVEN

Wil jij je klanten gemakkelijk hun weg laten vinden in en rond je bedrijfsgebouw? Heb je nieuws dat je met de wereld wilt delen? Of wil je er zeker van zijn dat niemand je event of reclameboodschap mist? Vertrouw dan op onze expertise in signalisatie op maat van bedrijven. Want C-Bright is jouw garantie op gezien worden!

SPANDOEKEN EN VLAGGEN

Wil je met weinig moeite veel mensen bereiken? Laat je boodschap dan op een spandoek zetten. Want daarmee trek je gegarandeerd de aandacht. C-Bright ontwerpt, produceert en plaatst spandoeken in alle maten en vormen. Is wapperen meer je ding? Dan ga je voor een vlag met je logo of reclame.

RECLAMEPANELEN

Een reclamepaneel om je naamsbekendheid te verhogen, je leuke evenement te promoten of je toffe promotie in de kijker te zetten? Daar zorgen wij graag voor. Want wij ontwerpen, maken en plaatsen reclamepanelen op maat. Ben je zelf een handige harry? Dan kun je bij ons terecht voor het design. Wij bezorgen je dan je logo en/of boodschap, zodat je zelf je reclamepaneel kunt maken.

LEDSCHERMEN

Je boodschap echt in de spotlights zetten? Dat doe je met een van onze energiezuinige ledschermen. Wij verhuren je graag het model dat jouw boodschap het best ondersteunt.

WAAROM KIEZEN VOOR C-BRIGHT?

C-Bright biedt jouw bedrijf duurzame maatoplossingen waarmee je je zichtbaarheid, bedrijvigheid en veiligheid nog meer professionaliseert en je herkenbaar profileert. Dat doen we door uitgebreid tijd te maken: we luisteren naar je verhaal en leven ons helemaal in de werkomgeving en de werkomstandigheden van je medewerkers in.

We denken met je mee, bekijken het totaalplaatje en geven je proactief advies dat helemaal aangepast is aan je situatie en behoeften. Zo vinden we altijd de beste oplossing voor je veiligheidskleding, bedrijfskleding, beschermingsmiddelen, gadgets en visibiliteit.

DUURZAAM
99%
EXPERTISE
99%
KWALITEITSVOL
99%
FAIR WEAR
90%

Wil je meer weten over signalisatie, gadgets of belettering- en printoplossingen?

Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief!


Ik ga akkoord met het privacybeleid